Installation Hemmanätverk

Nätverk har idag en central och viktig roll i nästan alla bild- och ljud-lösningar och då är det extra viktigt att nätverket är stabilt och fungerar bra. Många sitter idag på ett nätverk/router som är integrerat i modemet som skickats med från internetleverantören, exempelvis ComHem. Denna typ router som skickas med är ofta väldigt enkel och fungerar generellt när man skall ha sitt internet för klassisk allmänsurf. Så fort du börjar bygga upp ett nätverk innehållande exempelvis ljud eller bild-streaming så kan problem uppstå. Har ni dessutom planer på att investera i ett hemautomationssystem så är det extra viktigt att nätverket byggs upp på rätt sätt då hela husets funktioner fallerar om nätverket går ner.

Kort och gott, ett dåligt nätverk en dålig lösning.

Vi utför och har god kunskap vad det gäller uppbyggnad utav LAN och WLAN system. Tveka inte att höra av er om ni vill boka installation eller har några frågor gällande nätverk.

Ett urval av leverantörer för nätverksprodukter som vi jobbar med:


Vill du ha mer information?

emanuel_mattsson2.jpg

Emanuel Mattsson, Installatör

Emanuel är vår huvudinstallatör gällande hemelektronik, det vill säga allt inom bild & ljud. Emanuel har sin grund från bygg/snickare så det kan komma väl till pass vid större projekt och byggnation. När helgen vankas så räds han inte för att dra på sig sina \"Action Pants\" och sparka igång lite Paintball, likt Chuck Norris hade gjort.

Telefon:
E-post:

Låt oss kontakta dig!