Banner_top

Event avslutat

Missade du premiären av Dirac Live Active Room Treatment så kan du ändå boka in en privat visning. Ta kontakt med oss så bokar vi in ett datum och tid som passar, se nedan:

• Ring oss och boka: 031-100320
• Skicka ett mail och boka: info@tele-ha.se

Dirac Live Active Room Treatment

Kommer våren 2023 i ett exklusivt samarbete med StormAudio

Active Room Treatment kalibrerar dina högtalare som ett enhetligt system och använder varje högtalares styrkor för att reducera rummets avklingningstid, effektivt eliminera kvardröjande bas och leda till oöverträffad klarhet.

*Kommer våren 2023 initialt att vara ett exklusivt samarbete mellan Dirac och StormAudio.

​​Dirac Live - Överlägset ljud för alla

Dirac Live är en kraftfull lösning som hjälper dig att få ut det bästa från dina högtalare. Dirac Live och dess olika funktioner använder forskningsdrivna akustiska bearbetningsalgoritmer för att analysera ditt rum och minska dess påverkan på ljudkvaliteten, vilket resulterar i högtalarprestanda som annars skulle vara fysiskt omöjlig.

Dirac Live® rumskorrigering
Hör din musik – inte ditt rum

Oavsett hur mycket eller lite du har investerat i ditt ljudsystem, kommer rummet alltid att påverka ljudkvaliteten – ett faktum som alltför ofta förbises. Programvaran Dirac Live Room Correction hanterar dessa utmaningar på ett unikt sätt. Den tar upp problem som ingen annan produkt på marknaden kan. Det är därför den har införts av världens ledande tillverkare av high-end Hifi- och hemmabioutrustning och hyllats av audiofiler och musikskapare över hela världen.

Hårdvara i vår Dirac Live-kalibrerade Salong 1

Övrig hårdvara