Personal på Tele-Hå

Här på Tele-Hå finner du en härlig blandning av olika personligheter som gemensamt delar på en otroligt stor kunskap, oavsett om det gäller gårdagens eller dagens teknik. Här nedan finner du de anställdas olika nyckelområden.

andreas_backman.jpg

Andreas Bäckman, Butikschef & Butikssäljare

Andreas är väl insatt i de flesta områdena på Tele-Hå, allt från våra produkter till det som rör ekonomi och personal. Andreas har ett brinnande intresse för film och ser gärna att upplevelsen lyfts av fantastiskt ljud och bildkvalité. Han har extra mycket kunskap om styrsystem, dvs det smarta hemmet, detta gäller främst Control4 .

Telefon: 031-361 43 38
E-post:

emanuel_mattsson2.jpg

Emanuel Mattsson, Installatör

Emanuel är vår huvudinstallatör gällande hemelektronik, det vill säga allt inom bild & ljud. Emanuel har sin grund från bygg/snickare så det kan komma väl till pass vid större projekt och byggnation. När helgen vankas så räds han inte för att dra på sig sina \"Action Pants\" och sparka igång lite Paintball, likt Chuck Norris hade gjort.

Telefon:
E-post:

daniel_hall4.jpg

Daniel Hall, Butikssäljare

Daniel jobbar mest med bild och är inblandad i olika projekt som innefattar styrsystem \"Det intelligenta hemmet\". Daniel har även goda kunskaper i Bang & Olufsen. Av någon outgrundad anledning är han även ansvarig för reklam & annonsering. Daniel har jobbat i branschen i över 15 år.

Telefon: 031-361 43 44
E-post:

martin_holm3.jpg

Martin Holm, Butikssäljare

Martin jobbar huvudsakligen med bild men har även ett gediget intresse för Hi-Fi. Han testar hellre ett nytt nätfilter på vilken helg som helst i stället för att vara ute och svänga loss, men dammar dock gärna av Cowboybootsen och lyssnar på lite Country. Martin jobbar också med e-handel och har hand om vår service.

Telefon: 031-361 43 32
E-post:

peter_bergenheim2.jpg

Peter Bergenheim, Butikssäljare

Peter är våran nyckelperson vad det gäller Bang & Olufsen. Peter är även inblandad i våra intelligenta lösningar vad det gäller styrsystem. Har du frågor kring hur man kan styra upp sitt hem så kan han hjälpa dig.

Telefon: 031-361 43 47
E-post:

anders_malm2.jpg

Anders Malm, Butikssäljare

Anders hittar man oftast nere i "Ljudgrottan" där han huvudsakligen sysslar med Hi-Fi, allt från vinylpelare till digitala streamers. Anders jobbar även med projektorer och filmdukar, dvs. allt för den stora drömmen. Om vi tittar på hans samlade kompetens så har han jobbat här i 31 år.

Telefon: 031-361 43 37
E-post:

jesper_nilsson4.jpg

Jesper Nilsson, Butikssäljare

Jesper är våran egna trendsättare, det finns ingen ny teknik som undgår honom. Behöver du hjälp med det senaste inom ljud och bild så är detta rätt gubbe. Även Jesper har fått ihop några år inom branschen, är väl uppe i ca 20 år nu.

Telefon: 031-361 43 36
E-post:

christoffer_hedqvist3.jpg

Christoffer Hedqvist, Webbansvarig

Christoffer är vår webbredaktör, och har hand om att administrera hemsidan. Så om du har frågor kring hemsidans innehåll, är det Christoffer du ska kontakta. (För frågor kring orders, betalning och liknande, vänligen kontakta istället butikssäljare för snabbare hantering.)

Telefon:
E-post: