Bang & Olufsen


ALLA FÖRTJÄNAR BANG & OLUFSEN-UPPLEVELSEN

bang__olufsen.jpg

bang__olufsen13.jpg

Bang & Olufsen - en upplevelse i särklass

Bang & Olufsen tillverkar en mycket distinkt och exklusiv serie av musiksystem, högtalare, TV-apparater och hörlurar. De levererar high-end ljud- och tv-lösningar som passar alla tillfällen och behov, med en tydlig progressiv design och innovativ teknik med avancerade underhållningslösningar som kan lyfta upplevelsen.

Oavsett om det är en TV som fungerar som en exklusivt utformad möbel, ett ljudsystem som kan monteras på väggen som ett konstverk eller en fristående högtalare som är en skulptur i sig, är B&O-produkter skapade för eftertänksamt ordnade ytor och unikt utformade miljöer.

Bang & Olufsen-ljudet är utformat för att synas. Tillverkarens produktportfölj hittas i skärningen mellan vackert ljud, tidlös design och oöverträffat hantverk.

I nästan ett sekel har Bang & Olufsen varit kända för sin innovativa och progressiva produktdesign. New York Citys Museum of Modern art rymmer 18 olika Bang & Olufsen-produkter i sin permanenta samling, och tillverkaren fortsätter att samarbeta med några av världens främsta designers.

Bang & Olufsen grundades 1925 i Struer, en liten stad i nordvästra delen av Danmark, av två driftiga unga ingenjörer, Peter Bang och Svend Olufsen. De skapade den verksamhet som kom att bli en internationell designikon och en global symbol för audiovisuell kompetens.

Populära produkter från Bang & Olufsen