Canton


German loudspeaker tradition

canton.jpg

canton1.jpg

Canton

Tyska högtalartillverkaren Canton bildades år 1972 när de fyra hi-fi-entusiasterna Hubert Milbers, Otfried Sandig, Günther Seitz och Wolfgang Seikritt förenades med målet att alltid producera de bästa högtalarna i sin klass. Det nya företaget gynnades redan från start i och med de fyras varierande erfarenheter och kunskap. Namnet Canton kommer från det latinska ordet för att sjunga – ”cantare” – tillsammans med det tyska ordet för musikalisk ton – ”ton”.

Cantons mål är att erbjuda den perfekta ljudlösningen för alla smaker och behov. I över 40 år har Canton också haft ett stort utbud av produkter för olika användningsområden. Deras hi-end-serie heter Reference, och är resultatet av utvecklingsavdelningens användning av nya analys- och simuleringsmetoder för att optimera varje enskild komponent, och därmed åstadkomma en helt ny dimension av ljud.

Hos Tele-Hå hittar Du ett stort urval av Cantons soundbars i olika prisklasser. Med dessa får Du virtuellt surroundljud och maximal lyssnarglädje samtidigt som dessa system kräver minimal installation.