Om oss

Tele-Hå är en TV- och HiFi-butik placerad i centrala Göteborg, med en stor och utbredd kompetens bland personalen inom områdena Ljud och Bild. Tele-Hå är dessutom specialiserade inom områden såsom Bang&Olufsen, styrsystem, installation m.m.

Vi är ett företag med tradition långt tillbaka i tiden, det hela startade för över 60-år sedan...

Mycket har hänt sedan dess och utvecklingen går framåt i rask takt men vi räds inte den nya eran utan utvecklas ständigt och går framåt med nya utmaningar samtidigt som vi förvaltar det gamla.

I dag är vi 9 st anställda varav en som jobbar med installation på heltid, samt att vi även jobbar med externa installatörer inom olika specialområden. Butikspersonalen har fördjupat sig inom olika områden, inom denna smått fantastiska bransch. Butiken på 650kvm är uppdelad i 2½ plan, där vi på ovanplan fokuserar på de större "Lifestyle-fabrikaten" såsom Bang & Olufsen, Bose & Loewe. På ovanplan har vi även byggt upp en intelligent lösning med Control4 som "styr upp ditt hem" så att du kan se hur du med hemautomation kan skapa full kontroll. Vi har här även ett stort utbud av TV från fabrikat som Sony, Panasonic & Philips och mycket därtill.

Ovanplan

Ljudgrottan

På nedervåningen, "Ljudgrottan", finner Ni t.ex Hifi, Högtalare, Hemmabio och Projektorer. I vår stora bio har vi satsat på den senaste tekniken gällande bild (4K projektor mm), ljud (Dolby Atmos mm) och rörelsehantering (D-Box). Även i "Ljudgrottan" kommer vi att satsa på en intelligent lösning där vi "knyter ihop säcken" och på så sätt styr allt med ett enda knapptryck.

På installationssidan har vi en bred och djup kompetens där vi sysslar med både mindre och större projekt, allt från kontor/presentationslösningar till de mest avancerade custom-installationer som kan innehålla styrning för ljud, bild, ljus, säkerhet, klimat och mycket mer. Inget projekt är för litet eller för avancerat för våra kunniga och erfarna installatörer, oavsett om det gäller ett eller flera rum, eller kanske bara en TV upp på väggen!

Styr upp ett besök, så styr vi upp en lösning!

Välkommen in önskar vi på Tele-Hå!