Styr upp ditt hem

logo_top1.jpg
top.jpg

bild__info1.jpg

Control4 Hemautomation

Control4 erbjuder den ultimata hemautomationslösningen genom att göra produkter och system som du redan har och använder dagligen att arbeta tillsammans. Integrera allt från styrning av belysning, musik och hemmabio till klimatkontroll & säkerhet. Även iPads, iPhones och Android smartphones och surfplattor går att integrera. Ett smart hus med Control4 skapar personliga upplevelser som förbättrar ditt liv och ger ökad komfort, sparande, bekvämlighet och sinnesro.

Produkter från Control4

Utbyggbart och flexibelt

Börja i liten skala
genom att bara automatisera vardagsrummet eller din hemmabio. Eller slå på stort med hela-huset hemautomation. Control4 är byggt för att växa när du växer. Oavsett vad funktionen är så blir upplevelsen oförglömlig och du kommer att undra hur du någonsin kunnat leva utan hemautomation.

info__bild.jpg

Vill du ha mer information?

daniel_hall3.jpg

Daniel Hall, Butikssäljare

Daniel jobbar mest med bild och är inblandad i olika projekt som innefattar styrsystem \"Det intelligenta hemmet\". Daniel har även goda kunskaper i Bang & Olufsen. Av någon outgrundad anledning är han även ansvarig för reklam & annonsering. Daniel har jobbat i branschen i över 15 år.

Telefon: 031-361 43 44
E-post:

Låt oss kontakta dig!