Total kontroll hemma

logo_top.jpg
top.jpg

bild__info1.jpg

Världens finaste underhållning och Total kontroll

Ett
ELAN g! Underhållning och Control System erbjuder ett nästan oändligt utbud av musik, från dina mediefiler eller från molnet, och allt i sann audiofil-anda. Upplev en värld av bländande visuell underhållning med allt från filmer, sport, nyheter och mer därtill. Upplev detta i alla rum eller i de rum du önskar. Allt är integrerat sömlöst med de andra systemen som gör ditt hem bekvämt och säkert, allt från klimat och belysning till videoövervakning och säkerhet.

En helt nytt perspektiv

Inget annat
styrsystem är briljant underhållande, så snyggt integrerat, och så lätt att använda och att expandera. När du utforskar alla möjligheter hos ELAN g! systemet, försök att föreställa dig hur spektakulärt ditt hem kan bli, och se hur din värld skulle bli enklare.

info__bild.jpg

Vill du ha mer information?

daniel_hall3.jpg

Daniel Hall, Butikssäljare

Daniel jobbar mest med bild och är inblandad i olika projekt som innefattar styrsystem \"Det intelligenta hemmet\". Daniel har även goda kunskaper i Bang & Olufsen. Av någon outgrundad anledning är han även ansvarig för reklam & annonsering. Daniel har jobbat i branschen i över 15 år.

Telefon: 031-361 43 44
E-post:

Låt oss kontakta dig!