Kontroll vid dina fingertoppar

logo_top.jpg
top1.jpg

bild__info.jpg

Du lägger själen i ditt hem

Låt RTI väcka liv i ditt hem med ett styrsystem så kraftfullt, men ändå så intuitivt i användningen, att du blir ett med din omgivning. Från hemmabion till den mest avancerade hemautomation, fyller RTI styrsystem din värld med musik, rörelse och ljus. Teknik som tidigare var komplicerad är numer rena barnleken, och livet är återigen i harmoni. Det här är ett RTI-aktiverat hem: en oas där dina behov är uppfyllda genom teknik och enheterna anpassar sig efter dina behov, snarare än tvärtom. En värld fylld av nöjen kallar - omedelbart, utan ansträngning, med ett enkelt tryck.

Stor flexibilitet & enkelhet

Hanteringen av
en ständigt ökande mängd tekniska produkter i hela hemmet kan bli överväldigande. Ett RTI-system kan låta husägaren ta tillbaka befälet över dessa produkter genom att sammanföra styrning av elektronik. RTI kan styra hela husets ljud, belysning, säkerhet mm, allt med ett enkelt gränssnitt. Vare sig det är fast installation i vägg eller trådlöst, erbjuder RTI´s produkter stor flexibilitet, vilket möjliggör ett kontroll-gränssnitt anpassat till varje husägares automationsbehov och tekniska fallenhet.

info__bild.jpg

Vill du ha mer information?

andreas_eriksson5.jpg

Andreas Bäckman, Butikschef & Butikssäljare

Andreas är väl insatt i de flesta områdena på Tele-Hå, allt från våra produkter till det som rör ekonomi och personal. Andreas har ett brinnande intresse för film och ser gärna att upplevelsen lyfts av fantastiskt ljud och bildkvalité. Han har extra mycket kunskap om styrsystem, dvs det smarta hemmet, detta gäller främst Control4 .

Telefon: 031-361 43 38
E-post:

Låt oss kontakta dig!