screen_research.jpg

screen_research1.jpg

Screen Research

Screen Research grundades 2001 och är en ledande leverantör av state-of-the-art projektordukar avsedda för anpassade hemmabio, samt kommersiella och yrkesmässiga bioapplikationer.

Med avancerade lösningar sätter Screen Research nya standarder för branschen vilket inkluderar den patenterade ClearPix2 ™ akustiskt ljudtransparanta yta. Detta gör att högtalarna kan placeras direkt bakom duken utan att kompromissa ljudprestanda och skapar en perfekt blandning av bild och ljud. Prisbelönta ClearPix2 ™ dukarna har fått THX ® och ISF ® certifiering med det högsta betyget en duktillverkare kan få, vilket garanterar en oförglömlig bioupplevelse, den är perfekt för att komplettera dagens högupplösta projektorer.

SolidPix ™ dukarna erbjuder en idealisk lösning för dem som inte behöver en akustiskt ljudtransparant duk. Den är ISF-certifierad och med en superb färgbalans och en bred betraktningsvinkel. SolidPix sortimentet omfattar dukar för en mängd olika miljöer för videoprojektion.

Screen Research erbjuder ett komplett sortiment av ramspända och motoriserade projektordukar, många finns med maskningssystem och en rad olika alternativ för kontrollsystem.

Kontakta oss på Tele-Hå vid funderingar eller om duken du är intresserad av att beställa inte finns upplagd i webbshoppen, så hjälper vi dig gärna!