sounds_of_science.jpg

sounds_of_science1.jpg

Ljudabsorbenter - Med tryckt motiv eller i textil

Sounds Of Science är ett svenskt företag med tillverkning i Estland. Alla produkter är uppmätta av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut och Statens Provningsanstalt) i Borås. Därmed kan man få fakta precis hur de fungerar.

Sounds Of Science absorbenter är bredbandiga, vilket innebär att de dämpar efterklangen bredbandigt i rummet, till skillnad från många andra produkter som är smalbandiga och bara dämpar en specifik frekvens.

Med en eller flera dämpplattor på väggen skapar du en bättre akustisk miljö i din hemmabio eller ditt lyssningsrum. En bonus är också att en absorbent kan hjälpa till att minska den mängd energi som annars skulle ha färdats vidare in till grannen.

Tele-Hå är återförsäljare av ljudabsorbenter från Sounds of Science, vilka erbjuder prisvärda dämpplattor av mycket god kvalitet och med en effektiv dämpning. Tillverkaren erbjuder lösningar för alla behov - för kontoret, hemmet eller för ditt lyssningsrum. Välj bland en mängd olika storlekar och kombinationer. Möjlighet finns också att få absorbenten tryckt med eget motiv. Vi har Sounds of Science ljudabsorbenter för demo i butiken.

Alla ljudabsorbenter är testade och certifierade hos SP i Borås, som är ett oberoende testningsinstitut och som är ledande i norra Europa. Dessutom är ljuddämpande tavlor från Sounds of Science tillverkade av organiskt material och lätt återvinningsbara.

Länk till Sounds of Science: https://www.sofsci.com/


Exempel på väggabsorbenter i Sounds of Science sortiment

• Ljudabsorbent Hertz

Hertz är en 45 mm djup ljudabsorbent riktad till konferensrum, kontor och varje miljö där både tal och lite djupare frekvenser såsom fläkt- och motorljud orsakar en dålig ljudmiljö. Hertz är även perfekt för att begränsa förstareflexer från din TV, HiFi eller hemmabio. Ljudabsorberande tavlor är det perfekta valet för att skapa en god akustisk miljö.

• SuperChunk Corner

- Rekommenderas för de indirekta frekvenserna (de riktigt låga).

- Massiv effektivitet ner till 50 Hz.

- Placeras i hörn. Med monteringssystemet så kan produkten sättas i vilket hörn som helst, må det vara golv/vägg, vägg/vägg eller vägg/tak.

- 100% organisk och inget elakt såsom lim eller mineralull i ditt lyssningsrum.

- Går inte hela vägen in i bakhörnet och därför kan du gömma kablar eller liknande och/eller sätta in LED-lampor bakom för en härlig ljuseffekt.

- Kan tryckas med valfritt motiv och på så vis bli ett lyft för varje interiör.

Ljudabsorbentens framsida

Du kan välja dämpplattans framsida med antingen ett färdigt motiv, ett eget motiv eller en textil.

Möjlighet finns att dela upp fotot på flera tavlor. Tänk i så fall på att meddela oss vid beställningstillfället om du tänker ha tavlorna intill varandra, eller med ett visst avstånd emellan, då detta påverkar hur bilden skall beskäras.

Textil - En bild säger mer än tusen ord men ibland är textil det som passar bäst in - välj bland Sounds of Science fina Camira-textiler.


Beställning

För mer info och beställning, vänligen kontakta butiken.