« Tillbaka till alla inlägg

Exklusiv Premiär Av Dirac Live Active Room Treatment​

Publicerad 2023-05-12 av Sandra Anvret

Vi är glada att kunna meddela ett spännande evenemang där vi kommer att utforska världen av ljudoptimering med Dirac Live Active Room Treatment! Detta evenemang erbjuder en unik möjlighet att lära dig mer om hur du kan förbättra ljudupplevelsen i ditt hem eller studio.

Exklusivt samarbete med StormAudio

En film är något som skall upplevas - inte enbart ses! Under torsdag - lördag 25 - 27 maj 2023 kommer vi ha äran att vara med i lanseringen av Dirac Live ART tillsammans med StormAudio. Vi kommer i vår Salong 1 att ha genomgång och demonstration av framtidens rumskalibrering! Välkommen att boka en tid för en upplevelse utöver det vanliga. Vänligen anmäl dig längre ned på denna sida. Begränsade platser - endast bokade tider gäller.

Dirac Live Active Room Treatment

Dirac Live är en banbrytande teknik som har utvecklats av det svenska företaget Dirac Research. Den är utformad för att kalibrera ljudsystemet i ditt hem eller studio och ge en optimal ljudupplevelse. Tekniken innefattar avancerade algoritmer som analyserar och korrigerar ljudet i realtid, vilket resulterar i en förbättrad ljudåtergivning och en mer fördjupande lyssningsupplevelse.


Optimerad ljudupplevelse

Active Room Treatment kalibrerar dina högtalare som ett enhetligt system och använder varje högtalares styrkor för att reducera rummets avklingningstid, effektivt eliminera kvardröjande bas och leda till oöverträffad klarhetÖverlägset ljud för alla

Dirac Live är en kraftfull lösning som hjälper dig att få ut det bästa från dina högtalare. För att sammanfatta, erbjuder Dirac Live en banbrytande lösning som optimerar din ljudupplevelse genom att reducera rummets negativa påverkan på ljudkvaliteten. Med dess forskningsdrivna akustiska bearbetningsalgoritmer kan du uppnå en förbättrad ljudåtergivning, mer exakt basåtergivning och en mer realistisk och tredimensionell känsla av rymd och djup.

Begränsade platser!

Observera att på grund av begränsade platser så gäller endaste demo/visning bekräftade bokningar! Anmäl er för visning 25/-27/5 genom länken nedan, ange antal besökare och önskat datum + tid - så återkopplar vi!

« Tillbaka till alla inlägg