« Tillbaka till alla inlägg

Sensommarens Strålande Erbjudanden: Samsung Lifestyle & Exklusiva Gåvor!

Publicerad 2023-08-28 av Sandra Anvret

Hösten närmar sig med snabba steg, men hos oss fortsätter sensommaren att stråla starkt med några av årets mest lockande erbjudanden. Dyk ner i våra förföriska specialpriser inom Samsung Lifestyle, där teknik och design smälter samman för att skapa en oslagbar kombination.

Och det slutar inte där! Som en extra krydda på sensommarsäsongen presenterar vi nu en exklusiv kampanj: Köp utvalda modeller av Samsung TV, och få en exklusiv produkt på köpet.

Filmkvällar Uppgraderade: Spara 43% på utvalda projektorer. Skapa ditt egna hemmabio och låt varje filmkväll bli en speciell händelse. Med våra toppmoderna projektorer blir varje bildsekvens en dröm att skåda.

2023 The Frame: Upplev Konst i Varje Hörn - Nu 36% billigare!
Gör ditt hem levande med The Frame. Det är inte bara en TV, utan även en del av din heminredning. Låt dina väggar tala med vacker och inspirerande konst.

Upplev Elegans: Upp till 38% rabatt på 'The Serif' 2023-utbud! 
Med Samsungs 'The Serif' från vårt 2023-utbud blir varje tittarupplevelse ett konstverk i sig. Dra nytta av våra specialpriser och låt ditt hem lysa med den unika blandningen av toppmodern teknik och sofistikerad estetik.

*Erbjudandet för Samsung Lifestyle produkter gäller fram tills den 3:e september 2023 - eller så länge lagret räcker!

Köp utvalda modeller av Samsung TV – exklusiv produkt ingår


Vid köp av utvalda Samsung TV-modeller får du en exklusiv produkt utan extra kostnad. Sudda ut gränserna mellan skärm och verklighet. Med Samsungs banbrytande ljud- och bildkvalitet, elegant förpackad i en toppmodern design, kommer din TV-upplevelse att nå helt nya höjder. Och med vår nya, supersnabba Smart TV kommer din TV-tid att förvandlas till något utöver det vanliga.

Passa på att ge ditt vardagsrum en uppgradering inför de kommande kyliga kvällarna. Erbjudandet är tidsbegränsat, så vänta inte för länge!

*Erbjudandet gäller till den 15:e oktober 2023 - eller så länge lagret räcker!

« Tillbaka till alla inlägg