« Tillbaka till alla inlägg

Sonos vår och sommar-kampanj

Publicerad 2023-05-26 av Sandra Anvret

Vi hoppas att detta meddelande hittar dig i gott humör och redo att förbättra ditt hemmaunderhållningssystem! Sommaren är här och så är även årets första Sonos-kampanj, och vi är glada att presentera dig för några fantastiska erbjudanden!

Från 26:e maj till 11:e juni kan du dra nytta av dessa erbjudanden:

25% rabatt på portabla Sonos-enheter
Fånga sommarens magi med Sonos portabla enheter. Perfekt för utflykter eller bara en avkopplande dag i trädgården, dessa högtalare ger dig kraftfullt, klart ljud var du än är.

20% rabatt på Sonos Home Theatre-system
Förvandla dina filmkvällar till en bioupplevelse med Sonos Home Theatre-system. Med 20% rabatt är det dags att uppleva ljud som aldrig förr.

Vilka är Sonos?

Sonos är en innovativ ledare inom ljudteknik, känd för sina premiumljudsystem. De erbjuder en rad produkter, från portabla högtalare till högkvalitativa hemmabiosystem, designade för att ge en överlägsen ljudupplevelse.


I butik och online

För att ta del av dessa erbjudanden, besök vår webbplats eller vår butik. Kom ihåg, dessa erbjudanden är endast tillgängliga från 26:e maj till 11:e juni.


Ta kontakt!

Vi vill även påminna er om att ni alltid är välkomna att kontakta oss på webben eller i butiken. Gör dig redo att utforska ljudlandskapet med Sonos och Tele-Hå. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta perfekta produkter för ditt hem.

« Tillbaka till alla inlägg