« Tillbaka till alla inlägg

​När teknik möter inredning!

Publicerad 2023-04-24 av Sandra Anvret



Se här! De senaste modellerna av Samsung The Frame är nu tillgängliga både i vår fysiska butik och online! Med The Frame kan du omvandla din TV till en konstnärlig inramning som smälter in i din interiör. Upptäck en värld av konstverk och foton från kända konstnärer och utställningar, och välj en ram som matchar din stil.

Läs vidare för att lära dig mer om vårt sortiment och vad som är nytt för denna säsong.


När teknik och konst möts i din heminredning!

Samsung The Frame TV är en unik TV-modell som är speciellt utformad för att smälta in i din inredning som en konstverk. Det har en ultratunn design och en minimalistisk ram som kan anpassas efter din personliga stil med utbytbara ramar. När den inte används som en TV kan The Frame visa ett urval av konstverk eller foton, vilket gör det till en mångsidig dekorativ enhet i ditt hem.

Art Mode

The Frame levereras med en så kallad "Art Mode" som visar konstverk i en hög upplösning. Det finns ett stort urval av konstverk och fotografier som du kan välja bland och du kan även ladda upp dina egna bilder och skapa en personlig bildskärm.

4K HD-upplösning!

The Frame har också en hög bildkvalitet med 4K Ultra HD-upplösning och HDR-teknologi, vilket ger en mer levande och realistisk bild. Genom den externa One Connect-låda kan du enkelt koppla dina olika enheter till TV:n med hjälp av en enda 5 meter lång tunn kabel. Detta ger en smidig lösning för att organisera och dölja dina kablar.


Upptäck det senaste - både i butik och online!

Vi erbjuder vi ett brett utbud av Samsung The Frame TV, inklusive de senaste modellerna i flera olika storlekar. Oavsett om du föredrar att handla online eller besöka vår butik personligen, så finns det möjlighet att upptäcka allt det senaste från Samsung och hitta den perfekta TV:n för ditt hem.
Vår passion för kvalitet och stilfull teknologi tillsammans med vår dedikation till kundnöjdhet gör oss till det ultimata valet för alla som söker en fantastisk TV-upplevelse. Så kom in till butiken eller besök oss online för att se allt det senaste från Samsung!

« Tillbaka till alla inlägg