« Tillbaka till alla inlägg

Sommarkampanj med Technics

Publicerad 2023-08-28 av Sandra Anvret

Vi hoppas att du haft en härlig sommar, och för att göra sensommaren ännu ljusare har vi något spännande att dela med dig!

För en begränsad tid, fram till mitten av september, har vi en oslagbar sommarkampanj på Technics flaggskeppsprodukter: allt i ett enheten SC-C70MK2 och CD receivern SA-C600. Men det slutar inte där!

Vid köp av någon av dessa enheter, kommer du att få ett par av Technics kritikerrosade True Wireless Earbuds EAH-AZ60 i en elegant vitt/silver-finish HELT GRATIS!


Kampanjprodukter


Ja, du läste rätt! När du lägger en order på någon av produkterna; SC-C70MK2 eller SA-C600, får du EAH-AZ60 True Wireless Earbuds på köpet! Uppgradera ditt ljudspel denna sommar med Technics och låt musiken föra dig vidare.

Produkter från Technics hittar ni här!

Vilka är Technics?

Technics är ett ledande företag inom högkvalitativ ljudteknik. Med årtionden av erfarenhet och innovation bakom sig fortsätter de att lansera nya produkter som möter de höga kraven från ljudentusiaster världen över.

Kontakta oss för med information!


Vi är här för att hjälpa dig navigera genom Technics breda sortiment av ljudprodukter. Om du vill veta mer, få rekommendationer eller förstå vilken produkt som passar bäst för dina behov, tveka inte att kontakta oss.




« Tillbaka till alla inlägg