Technics


Rediscover Music

technics.jpg

technics1.jpg

Technics - En känslomässig musikupplevelse för alla

Technics filosofi och ambition handlar om att människor ska få uppleva musiken med samma känslomässiga kraft som när den skapades, och därigenom bidra till glädjen tvärs över världens många musikkulturer.

Technics grundades 1965, och har genom åren lanserat många attraktiva produkter och även varit först i världen med att lansera flera olika innovativa tekniker. Nylanseringen av varumärket Technics kan således falla tillbaka på nära fem decennier av erfarenhet av ljud. Technics strävan när de nu tar steget in i den digitala eran är att omsätta deras långa erfarenhet inom teknik och design vid utveckling av nya tekniker för digital signal, och på så vis flytta fram gränserna för ljudåtergivning.

Mycket har förändrats inom audioområdet genom åren, och det är en utveckling som är ständigt pågående, där enkel och bekväm uppspelning har en central betydelse. Dagens unga Technics-team har fått i uppdrag att lägga alla sina krafter på att överträffa allt som tidigare producerats och flytta upp det tekniska nytänkandet till nya nivåer. Målsättningen är en ljudåtergivning så nära musiken som möjligt - så nära artisterna och ursprunget som möjligt. Technics ljudspecialister är djupt engagerade i den omfattande utvecklingsprocessen, som också innebär rigorösa lyssningstester och en rad olika kvalitetskontroller.

I och med Technics nya modeller introducerar man ny teknik som löser problemen med brus och distorsion, vilket inte helt kunnat elimineras med tidigare digitala förstärkare och deras högupplösta högtalarsignaler.

Detta i kombination med förstklassiga material, precisionspassning, professionell ihopsättning, tilltalande färgval och ytfinish, skapar en central ljudkomponent som tar en naturlig plats hemma hos alla som älskar musik.