« Tillbaka till alla inlägg

Instant cash-back med Technics!

Publicerad 2023-11-06 av Sandra Anvret

Vi är glada över att kunna dela med oss av en fantastisk kampanj som kommer förändra ditt musiklyssnande – Technics Instant Cashback-kampanj!

Omedelbar Cashback!

Just nu har du chansen att ta ditt ljud till nästa nivå med Technics SL-1500C, en direktdriven skivspelare av absolut högsta klass. Den är komplett med inbyggd förförstärkare och pickup, vilket garanterar en fantastisk ljudupplevelse direkt ur kartongen. Och det bästa? Du får hela 3000 kr tillbaka direkt vid köp!

För att göra detta otroliga erbjudande ditt, använd bara rabattkoden "SL1500C" när du checkar ut – det gäller oavsett om du väljer den i silver, svart eller vitt.

Ordinariepris: 13 790 kr
Pris med rabattkod: 10 790 kr



Missa Inte!


Den här kampanjen är en unik chans för alla musikälskare att uppgradera sin utrustning till en skivspelare i världsklass till ett otroligt pris. Men agera snabbt – det här erbjudandet gäller endast till och med 31 december 2023!

Vi är alltid redo att hjälpa dig med ditt musikbehov, så om du har några frågor eller funderingar kring Technics SL-1500C eller något annat, tveka inte att kontakta oss. Vårt team av experter är här för att guida dig genom ditt köp och se till att du är 100% nöjd.

« Tillbaka till alla inlägg