Vifa


Wireless speaker so good, you want to see it, hear it and never let it go

vifa.jpg

vifa3.jpg

Vifa - Skapa autentiskt ljud är en fråga om orkestrering

Den nordiska designen är en distinkt egenskap hos Vifas ljudprodukter. Nyckelpunkterna är respekt för material, detaljer och för användaren. Musiklyssnarens erfarenhet har varit nyckeln till förverkligandet av enkla, men önskvärda lösningar.

Produkterna är avsedda för alla som värderar exklusiv design lika mycket som fantastiskt ljud.

Att skapa autentiska ljud är en fråga om orkestrering. Konsten är att få de finaste komponenterna och tekniken att samspela. Endast erfarenhet, kärleken till musiken, och en kompromisslös inställning till kvalitet kan göra detta.

Detta är Vifa´s filosofi och anledningen till att ljudet från Vifa kommer att få dig att rysa; ett ljud som är trogen dina favoritlåtar. Både för lugna stunder och för fest.

Materialen reflekterar den nordiska designen av Vifas ljudprodukter. Kontraster samspelar, den varma grova textilen mot en sval mjuk aluminiumram på Köpenhamn. Stockholms handstora fjärrkontroll, gjuten i slät, fast zink. Eller diskret präglade logotyper.

De särskilda vävda textilierna är från Kvadrat. Med deras kvalitet och livslängd, passar detta material Vifas produkter perfekt.